A A A A A

NOVOSTI

OSVOJENA NOVA TRI BODA ZA PIKADO EKIPU DRUŠTVA „4 RIJEKE“ KARLOVAC

13.12.2022

Dana, 26. studenog u prostorijama Udruge slijepih Karlovačke županije na adresi Strossmayero trg 2 odigrano je 3. kolo 1. Hrvatske pikado lige za slijepe i slabovidne.

Tim povodom ekipa domaćina ugostila je novu ekipu u prvoj ligi, a riječ je o Športskom društvu slijepih Ravnica iz Vinkovaca.


Za goste su nastupili Ivan Ćavar i Miroslav Bebek u B1 kategoriji bez ostatka vida te Kata Šemperović i Kata Mišić u kategoriji B2/B3 sa ostatkom vida dok je za domaćine nastupila ekipa u sastavu Denis Velimirović i Ivana Vinko u B1 kategoriji te Slavko Kralj, Božo Vergaš i Slobodan Poznan kao rezerva u B2/B3 kategoriji.


Natjecanje je započelo u 10:sati, a otvorile su ga igre parova koje su domaćini odlično iskoristili i došli do rezultata od 4:0. U pojedinačnom dijelu uslijedila je još jedna pobjeda te da poraza za redom. I sa sljedeće tri pobjede u nizu ostvarena je sigurna pobjeda te tri osvojena boda. Do kraja same utakmice još su osvajani pojedinačni bodovi sa obje strane i na kraju je konačni rezultat iznosio 8:4 u korist domaćina.

Tom pobjedom ekipa ŠDS „4 rijeke“ Karlovac ima ukupno 7 osvojenih bodova nakon tri odigrana kola, odnosno dvije pobjede i jedan neriješen ishod.


Sada slijedi natjecateljska pauza, a nastavak će biti u drugoj polovici mjeseca siječnja kada „4 rijeke“ gostuju kod ekipe Pikado kluba slijepih Zvuk iz Zagreba.



Denis Velimirović