A A A A A

NOVOSTI

HUMANITARNA SVEČANOST U GRADSKOM KAZALIŠTU „ZORIN DOM“

13.12.2022

U gradskom kazalištu Zorin dom, dana 11. studenog predstavnici Udruge slijepih Karlovačke županije; predsjednik Denis Velimirović i djelatnica Dijana Bosanac prisustvovali su svečanosti primitka Lions club Frankopan u Lions club Internationa nakon kojeg je održan koncert opernih solista Lucije Jelušić Šimatović i Ivana Šimatović, u pratnji pijanista Ognjena Gravore. 

Cijeli događaj imao je ujedno plemenit cilj, zahvaljujući humanitarnoj akciji pod nazivom "Približi mi svijet", a koji je namijenjen udrugama slijepih koje djeluju na području Karlovačke županije, odnosno Udruga slijepih Karlovačke županije, Udruga slijepih USKA te Udruga slijepih Ogulin. 

Kao što je predsjednica Lions luba Frankopan, gđa. Maja Salopek istaknula kako je cilj humanitarne akcije, prikupljanje sredstava za udruge slijepih ujedno i odavanje počasti tradicije Lionsa, ali i pogled u budućnost jer su počeci lionizmaa pred gotovo jedno stoljeće upravo bili neprofitno djelovanje s ciljem pomoći slijepim i slabovidnim osobama na čemu se zahvaljujemo u ime svih članova Udruge slijepih Karlovačke županije koji žive na području županije.



Denis Velimirović