A A A A A

NOVOSTI

IZVJEŠTAJNA SJEDNICA UDRUGE SLIJEPIH KARLOVAČKE ŽUPANIJE

12.07.2021

Navedena sjednica, sukladno Statutu, trebala se održati u mjesecu veljači, no odlukom Izvršnog odbora u cilju poštivanja epidemioloških mjera, prolongirana je do trenutka kad je situacija dopuštala okupljanje delegata.  

Skupština je okupljena skoro pa u punom sastavu, te se usvojeni Narativni i Financijski izvještaji za 2020. godinu. Također, usvojeni su i svi popratni dokumenti važni za rad Udruge, između ostalog i Poslovnik o radu Skupštine Udruge. Okupljeni delegati izrazili su svoje zadovoljstvo radom Udruge u periodu pandemije Covida-a, gdje su za sve članove osigurane osnovne usluge, prijevoza i pratnje, te dostave osnovnih živežnih namirnica, te prije svega održavanje telefonskog kontakta koji je u tom periodu bio iznimno važan.

Poseban naglasak na sjednici Skupštine, stavljen je i na lijepu vijest, a to je Nagrada 16. lipanj koju dodjeljuje Hrvatski savez slijepih svim zasluženim pojedincima, a ove godine je dodijeljena Antoniji Hasan, kao prvoj slijepoj ženi dobitnici. Antonija je dugogodišnja istaknuta članica Udruge, te su svi delegati posebno pozdravili taj događaj.