A A A A A

NOVOSTI

PIKADO NA STROSSU

11.02.2020

Kažu da su čuda moguća pa se tako jedno dogodilo 6. veljače u prostorijama Udruge slijepih Karlovačke županije na Strossmayerovom trgu 2.

Naime, tog zanimljivog četvrtka Športsko društvo slijepih 4 rijeke Karlovac ugostila je ekipu Sportskog kluba slijepih Bilogoru iz Bjelovara.

Svrha susreta bila je peto kolo 1. HPLSS u kojem smo mi bili domaćini.

Pikado sudbina je htjela da taj dan nastupimo sa tri igrača, što nam je automatski stvorilo paniku, međutim sportski duh u razbojnika je ipak velik tako da nema nikad predaje...

Naša Danijela Pavlić nije mogla nastupiti pa je ekipa bila u sastavu Denis Velimirović, Slavko Kralj i Nedeljko Popović, dok nas je s druge strane čekala ekipa Bilogore u sastavu Dražen Kokotić, Marijan Medica, Ankica Horvat i Darko Novak.

Sa igrom smo započeli oko 10 sati i otvorili smo je sa porazom, no brzo smo se i vratili. Kako je igra odmicala svaka ekipa je uzimala po jedan bod, a prekretnica je uslijedila kada su Velimirović, Popović i Kralj svaki osvojili svoj meč i time osvojili tri boda za razbojnike.

ŠDS „4 rijeke“ Karlovac vs. SKS Bilogora, Bjelovar 7:5

Osvojeni bodovi su nam došli veliki kao kuća, kako bi se reklo, a samim time smo si otvorili vrata da čak imamo priliku boriti se i za medalju na kraju sezone, a strepili smo do nedavno da ćemo ispasti u drugu ligu.

Ako ništa drugo taj problem smo izbjegli, još je šest bodova u igri, a sljedeću priliku za bodove ćemo imati u ožujku kada gostujemo u Čakovcu kod ŠUS Zrinskog.

Do tada nam nema druge nego da i dalje nastavimo marljivo bacati strelice prema 3x19.

Sportski pozdrav

 

Denis Velimirović