A A A A A

NOVOSTI

SLAVKO KRALJ: SPORTAŠ GODINE

29.01.2020

Još jedno veliko priznanje stiglo je u redove Športskog društva slijepih 4 rijeke Karlovac.

Naime, četvrtu godinu za redom nagrada za najuspješnijeg sportaša godine u kategoriji osoba s invaliditetom je u rukama naših razbojnika, a za 2019. godinu je zasluženo primio priznanje naš Slavko Kralj.

24. siječnja u Gradskom kazalištu „Zorin dom“ održana je svečanost proglašenja najuspješnijih sportaša, sportašica, ekipa i sportskih djelatnika na području grada Karlovca za 2019. godinu.

Zahvaljujući izvrsnim rezultatima u protekloj godini, Kralju je zasluženo pripala nagrada za najuspješnijeg sportaša u kategoriji osoba s invaliditetom.

Podsjetimo na važnije rezultate:

Na PH u kuglanju koje je bilo održano u Zagrebu, Kralj je u kategoriji B2 sa ostatkom vida osvojio treće mjesto. Na PH u pikadu koje se održalo u Premanturi kraj Pule u velikoj konkurenciji Kralj je osvojio srebrno odličje.

Kao član kuglačke ekipe ekipni plasman, na kraju sezone 2018/19 osvojeno je četvrto mjesto, dok je pojedinačno bio treći, a kao član pikado ekipe u 1. Hrvatskoj pikado ligi za slijepe i slabovidne, ekipno je također osvojeno četvrto mjesto, a u pojedinačnoj kategoriji na kraju sezone Kralj je bio na prvom mjestu sa 13 pobjeda od 14 utakmica.

Kralju je ovo drugo priznanje za najuspješnijega sportaša godine s područja grada Karlovca, a prvo je primio za 2017. godinu. Čestitamo našem razbojniku i ovim putem te mu želimo i u budućnosti puno sportskih uspjeha, a obzirom na predanost prema treninzima vjerujemo da odličnih rezultata i ubuduće neće nedostajati.

 

Denis Velimirović