A A A A A

NOVOSTI

JOŠ JEDAN SPORTSKI USPJEH U 4 RIJEKE

05.02.2019

Dragi naši pratitelji,

Kako je riječ o sportskom članku, a to je moja spisateljska „specijalnost“, eto tako me je zapalo da sam primoran pisati članak sam o sebi. To je vjerojatno i razlog zašto članak „pomalo“ kasni, no kažu da za dobre vijesti nikad nije kasno...

Pod pokroviteljstvom grada Karlovca 25. siječnja u gradskom kazalištu Zorin dom održana je svečanost proglašenja najuspješnijih sportaša, klubova i ekipa po izboru Karlovačke športske zajednice te novinara.

U tom odabranom društvu najboljih smo se našli tako i mi, točnije Ivana Canjar, videća pratnja Udruge slijepih Karlovačke županije, te ja, točnije Denis Velimirović.

Iako ne patim do nagrada i priznanja, moram priznati da sam bio počašćen što sam mogao primiti plaketu ispred Športskog društva slijepih  4 rijeke kao najuspješniji sportaš 2018. godine. No, isto tako, rezultati koji su me i doveli do te nagrade, ne bi bili mogući da oko sebe nemam odličnu ekipu koja me podržava, i s kojima sudjelujem na svim sportskim susretima.

Ovo je treća godina za redom kako nagrada za najuspješnijeg sportaša osoba s invaliditetom odlazi u naš mali klub, a to isto tako, nije mala stvar.

 

Denis Velimirović