A A A A A

NOVOSTI

GDJE JE ŠANSA TU JE I OPTIMIZAM.... VALJDA....

29.01.2019

Zima je ipak odlučila biti malo u okvirima svog obrasca ponašanja, no to nas nije spriječilo da na Strossmayerovom trgu stvorimo dobru atmosferu upotpunjenu odličnim partijama pikada.

Četvrto kolo 1. Hrvatske pikado lige za slijepe i slabovidne održalo se 26. siječnja u prostorijama udruge, a domaćin ŠDS „4 rijeke“ ugostio je ekipu ŠRUS Slavonski Brod iz istoimenog grada.

ŠDS: Milan Đurić B1, Denis Velimirović B1, Boris Matešić B2, Slavko Kralj B2 i rezerva je bio Slobodan Poznan B2

ŠRUS: Nikolina Ćuk B1, Mario Karmazen B1, Danijel Čižić B2 i Franjo Matanović B2

S natjecanjem smo započeli nešto prije 11 sati i otvorili smo ga katastrofalno. Ubrzo smo došli do zaostatka 1:3, a tako se nastavilo i u pojedinačnom dijelu.

ŠDS „4 rijeke“ Karlovac vs. ŠRUS Slavonski Brod 4:8

Iako rezultat govori suprotno, kroz samu igru bilo je puno napetije pa je u dosta slučajeva bila odluka u zadnjim strelicama. Za razliku od trećeg kola kada smo igrali poprilično traljavo, u ovom slučaju bilo je znatno kvalitetnije, a s time se već može živjeti.

Situaciju glede ostatka sezone smo si zakomplicirali na najjače. Šanse za treće mjesto još uvijek postoje, no s druge strane vjerojatnost za takvim scenarijem je negdje moguća u istom omjeru kao i dobitak Eurojackpota :D

 ... naravno, pod uvjetom da pobijedimo u preostala tri kola i još svašta nešto....

 

Denis Velimirović