A A A A A

NOVOSTI

ŠDS-u "4 RIJEKE" KARLOVAC PRIZNANJE ŽUPANIJE ZA 2016. GODINU

14.04.2017

Športskom društvu slijepih „4 rijeke“ Karlovac povodom Dana županije 13. travnja na svečanoj sjednici u Zorin domu uručeno je jučer godišnje javno priznanje Županije za 2016. godinu. 
Nagrada je dodijeljena za izniman doprinos u promicanju, razvitku, i unapređenju sporta osoba s invaliditetom na regionalnoj i nacionalnoj razini. Priznanje su u ime kluba preuzeli dopredsjednik Denis Velimirović i tajnik Vladimir Srpak. 
Ovom nagradom naši su članovi potvrdili kako se slijepe i slabovidne osobe mogu uspješno baviti sportskim aktivnostima i pritom postizati vrhunske rezultate te samim time su srušili predrasude da je nedostatak vida prepreka u bavljenju sportom. 
Članovi ŠDS-a "4 rijeke“ Karlovac osvojili su treću godinu za redom 1. mjesto 2. kuglačke lige za slijepe i slabovidne te time ostvarili pravo ulaska u 1. ligu u kojoj će se natjecati od iduće sezone.
U 1. hrvatskoj pikado ligi HŠSS-a dva kola prije kraja drže 3. mjesto. U utrci za pehar bit će u svibnju domaćini Zrinskom iz Čakovca, a u lipnju gostuju u Slavonskom Brodu. 
Ponosni smo na naše „razbojnike“, kojima ovim putem čestitamo na ovom uspjehu te im u budućnosti želimo još puno osvojenih medalja i pehara.