A A A A A

NOVOSTI

JOŠ JEDNA POBJEDA U KUGLANJU ZA ŠDS "4 RIJEKE"

20.03.2017

Na blagdan Sv. Josipa, a za ljubitelje datuma 19. ožujka održano je 4. Kolo 2. Hrvatske kuglačke lige u organizaciji SDS-a Karlovac. 
Iako je nedjelja navodno službeni dan za nerad, kuglači iz Virovitice, Varaždina, Siska i Karlovca okupili su se u kuglani Doma OS RH Zrinski s namjerom ostvarenja dobrih sportskih rezultata, kao i druženja za vrijeme istog. 
Ekipa ŠDS „4 rijeke“ Karlovac je bila u standardnom razbojničkom obliku: 
Denis Velimirović B1, Slavko Kralj B2, te Slobodan Crni - Poznan B3, dok su pojedinačno nastupili Vladimir Srpak i Nedeljko Popović. 
Kugla je kao i uvijek čudnovata stvar. Međutim, ovoga puta uz malo sreće u kombinaciji sa znanjem kuglana nam nije predstavljala problem.
Ukupni rezultati:
1. ŠDS „4 rijeke“ – 1801 srušena čunja 
2. SDS Karlovac – 1668 
3. ŠUS Varaždin – 1578 
4. SRDS Sisak – 1125 
5. ŠUS Život Virovitica – 764
Pojedinačno smo također bili uspješni, te su ostvareni slijedeći rezultati: 
Slavko Kralj i Slobodan Poznan osvojili su 1. mjesto u svojim kategorijama. Vladimir Srpak 3. mjesto, dok je Denis Velimirović opet bio drugi, no ovaj put imao je isti broj srušenih čunjeva kao i prvi, ali manje srušenih devetki. 
Nakon ovoga kola imamo velikih šest bodova prednosti i možemo opušteno ući u slijedeće, te ujedno i poslijednje kolo lige koje će se održati u Varaždinu 25. ožujka.
(Denis Velimirović)