A A A A A

NOVOSTI

„4 RIJEKE“ EKIPNO DRUGI U KOPRIVNICI

08.10.2024

Kuglačka sekcija Športskog društva slijepih 4 rijeke Karlovac, odličnim nastupima započela je novu sezonu u sklopu 1. Hrvatskoj kuglačkoj ligi za slijepe i slabovidne Hrvatskog športskog saveza slijepih.

Domaćin prvog kola bila je Športska udruga slijepih Koprivničko-Križevačke županije „Podravina“, a natjecanje je održano na Kuglani 2 u Koprivnici, dana 05. listopada.

Za Športsko društvo slijepih 4 rijeke Karlovac nastupili su Denis Velimirović u kategoriji B1 bez ostatka vida, Slobodan Poznan u kategoriji B2 sa ostatkom vida te Slavko Kralj u kategoriji B3 sa ostatkom vida.

Šest koprivničkih staza donijela je subotnjeg dana pregršt dobrih rezultata, među kojima su bili i rezultati trojca iz „4 rijeke“ koji su po završetku natjecanja zasluženo osvojili ekipno 2. mjesto ušavši sa puno osvojenih bodova u sezonu.

S druge strane u pojedinačnom dijelu Kralj je osvojio 6. mjesto sa srušenih 673 čunjeva, Velimirović je sa jako dobrih 575 čunjeva bio drugi i Poznan je s također jako dobrih 692, no nakon oduzetih 5 posto na rezultat, 660 čunjeva je natjecanje završio na šestom mjestu.

Sa osvojenih deset bodova u prvom kolu, članovi Društva okreću se daljnjim natjecanjima, a prije sljedećeg kola koje će se održati 26. listopada u Rijeci, pikado sekciju čeka gostovanje u Splitu gdje će se održati 1. kolo u sklopu 1 Hrvatske pikado lige za slijepe i slabovidne.

Odlazak kuglača Športskog društva slijepih 4 rijeke Karlovac na gostovanje u Koprivnicu omogućen je sredstvima Karlovačke športske zajednice u sklopu projekta „Sportom uz 4 rijeke“ kojeg Društvo provodi u 2024. godini.

 Denis Velimirović