A A A A A

NOVOSTI

IZBORNA SKUPŠTINA UDRUGE SLIJEPIH KARLOVAČKE ŽUPANIJE

25.02.2020

2020. godina izborna je godina za Udrugu slijepih Karlovačke županije.

Sukladno Statutu Udruge, postupak izbora novih članova u upravljačkim tijelima Udruge započeo je održavanjem Zbora članstva, 8. veljače. Na Sjednici Zbora razriješen je stari sastav Skupštine te je izabrano 13 novih članova Skupštine.  

Na izbornoj sjednici Skupštine, nakon uvodnih točki Dnevnog reda započeo je izbor članova najvišeg upravljačkog tijela Udruge, Izvršnog odbora. Nakon prijedloga kandidata, te postupka javnog izjašnjavanja, članovi Skupštine izabrali su Izvršni odbor u slijedećem sastavu: Danijela Pavlić, Denis Velimirović, Anita Milčić, Slavko Kralj i Darko Magdić.

Skupština je između navedenih članova Izvršnog odbora za predsjednika Udruge slijepih Karlovačke županije izabrala Denisa Velimirovića, a za podpredsjednicu Danijelu Pavlić, čime ovaj dvojac nastavlja voditi Udrugu i u novom mandatu na slijedeće četiri godine.

Za Tajnicu Udruge ponovno je izabrana djelatnica Valentina Musija, a za delegata u Skupštini Hrvatskog saveza slijepih Anita Milčić. Nadzorni odbor potvrđen je u sastavu : Biserka Kapitanić, Suzana Gržičić i Janko Bosiljevac.

Reizborom ovih dvoje mladih ljudi na vodeće pozicije u najstarijoj udruzi osoba s invaliditetom s područja Karlovačke županije, nagrađen je njihov dosadašnji rad i trud ka unapređenju Udruge, te im dana prilika da na njihovom entuzijazmu i zalaganju raste i kvaliteta življenja slijepih osoba našeg područja.