A A A A A

NOVOSTI

ANTONIJA HASAN PONOVNO ČLANICA UPRAVNOG ODBORA HRVATSKOG SAVEZA SLIJEPIH

23.04.2018

Antonija Hasan, predsjednica Udruge slijepih Karlovačke županije, opetovano je izabrana za članicu Upravnog odbora državnog saveza Udruga slijepih, Hrvatskog saveza slijepih.

Novi mandat na četiri godine, gđa Hasan izborila je zahvaljujući velikoj potpori delegata temeljnih Udruga slijepih s područja cijele Hrvatske. Izborna Skupština održana je 20.04.2018. godine u prostorijama Saveza u Zagrebu, a prisustvovalo je 29 delegata iz temeljnih Udruga slijepih.  Reizbor za članicu Upravnog odbora, time je i značajniji jer je gđa. Hasan jedina žena izabrana na ovu funkciju u posljednjih nekoliko izbora, a ujedno govori i o kvaliteti rada koji odlikuje gđa Hasan kako u obnašanju funkcije predsjednice naše Udruge, tako i delegata u Skupštini Saveza i članice Upravnog odbora. Za predsjednika Saveza opetovano je izabran gosp Vojin Perić.   

Ovim putem želimo gđa Hasan nastavak uspješnog rada na poboljšanju životnih uvjeta slijepih osoba u Hrvatskoj, za koji se zalaže već dugi niz godina na različitim funkcijama kako u temeljnoj Udruzi, tako i u Hrvatskom savezu slijepih.