A A A A A

NOVOSTI

3.EKIPNI MEMORIJALNI TURNIR „EMIL PUNOŠ“

19.03.2018

Sportski klub slijepih Rijeka je 10. ožujka organizirao 3. Ekipni memorijalni turnir slijepih u pikadu „Emil Punoš“, na koji smo se sa zadovoljstvom odazvali.

Uz dvije ekipe domaćina također su nastupili SDS Karlovac, te ekipa iz Koparske Udruge slijepih što je turniru dalo međunarodni karakter.

Naše Četiri rijeke zastupali su Denis Velimirović B1, Milan Đurić B1, Slavko Kralj B2, te Slobodan „Crni" Poznan u B2 kategoriji.

Na žalost je bilo manji broj ekipa nego što je bilo predviđeno, stoga je organizator umjesto podjele ekipa u skupine uveo ligaški način natjecanja i zbog vremenskog ograničenja se igralo na jednu dobivenu partiju umjesto dvije.

Natjecanje smo završili na drugom mjestu. Imali smo dvije pobjede i dva nerješena susreta, a pojedinačno gledano 10 pobjeda od 16 mečeva.

Isto kao i prvoplasirana Rijeka, međutim odlučili su veći ostaci u našem međusobnom ogledu.

Poredak:

1. SKS Rijeka

2. ŠDS „4 rijeke“ Karlovac

3. SKS Rijeka 2

4. Udruga slijepih Kopar, Slovenija

5. SDS Karlovac

Pohvale domaćinu na odličnoj organizaciji, te mu se i ovim putem zahvaljujemo na pozivu na svoj turnir.

Zadovoljni što nosimo pehar koji će krasiti prostorije naše Udruge.... sa uspomenama na još jedan lijepi sportski dan i druženje sa našim prijateljima..... ponešto umorni smo krenuli u popodnevnim satima prema našem Karlovcu.

.... a neki od nas su čak našli i vremena za hrkanje u autobusu :D

(Denis Velimirović)