A A A A A

NOVOSTI

UDRUGA SLIJEPIH KARLOVAČKE ŽUPANIJE ZAPOSLILA SLIJEPU OSOBU

06.07.2017

Udruga slijepih Karlovačke županije zaposlila je slijepu osobu. Radi se o zapošljavanje putem mjera aktivne politike zapošljavanja Vlade RH, Ministarstva rada i mirovinskog sustava i Hrvatskog zavoda za zapošljavanje - Javnih radova. Zaposlena osoba će raditi na radnom mjestu asistenta u provedbi programskih aktivnosti. 


Zaposlenik će pružati izravnu pomoć članovima Udruge pružanjem specijaliziranih usluga te će biti zadužena za edukaciju članova za rad sa tiflotehničkim pomagalima za slijepe i slabovidne osobe, pružanje tehničke pomoći prilikom uporabe pomagala, edukaciju brailleovog pisma za članove Udruge te za rad na računalu pomoću računala sa govornom jedinicom za slijepe, izradu zvučnih knjiga za članove na CD mediju, sudjelovanje u javnim nastupima Udruge te ostale aktivnosti prema individualnim potrebama članova koje će dovesti do poboljšanja kvalitete njihova života. 

Ovim putem želimo se zahvaliti Hrvatskom zavodu za zapošljavanje, područnom uredu Karlovac na profesionalnosti te iskazanom senzibilitetu za potrebe slijepih i slabovidnih osoba.