A A A A A

NOVOSTI

PIKADO: OSVOJILI 1. MJESTO U VARAŽDINU

05.06.2017

Društvo razbojnika koji djeluju unutar kluba ŠDS „4 rijeke“ bijahu prisutni na pikado turniru koji je organizirala 3. Lipnja Udruga slijepih Varaždinske županije. Uz domaćine bez kojih turnir nebi imao smisla, također su bile slijedeće ekipe: SDS Karlovac, PKS Zvuk iz Zagreba, ŠUS Zrinski iz Čakovca, te SRKS Sisak iz Siska.  Za ekipu ŠDS "4 rijeke" Karlovac zaigrali su: Milan Đurić i Denis Velimirović (B1 bez ostatka vida), Slavko Kralj i Slobodan Poznan Crni (B2 sa ostakom vida.)

Nakon otvaranja turnira uslijedio je ždrijeb koji nas je smjestio u skupinu A s Čakovcem i Siskom. 

Protiv obje ekipe odigrali smo nerješeno, završili grupu na drugom mjestu iza Čakovca, te se plasirali u polufinale. 

Obzirom kako smo morali čekati dok odigra skupina B, iskoristili smo priliku, te smo se prošetali po Varaždinu. Vrijeme je bilo odlično pa i bilo šteta ne udahnuti malo gradske atmosfere, ispeći se na suncu, a naravno, našlo se vremena i za kavu. 

Vrativši se saznali smo da nas u u borbi za finale čeka Varaždin, dok je drugi polufinalni par bio Čakovec i Zagreb. Pobijedivši Varaždin, u finalu nas je čekao Zagreb koji smo također pobijedili i i osvojili još jedan pehar za naš klub. 

Bez obzira na naš uspjeh, bijaše to još jedna lijepa sportska avantura u kojoj smo našli vremena podružiti se s našim prijateljima iz ostalih udruga. Naša videća pratiteljica Maja Lukunić mirnom i sigurnom vožnjom vratila nas je u popodnevnim satima u gradić na četiri rijeke zvan Karlovac.