A A A A A

NOVOSTI

ŠDS "4 RIJEKE" vs. SLAVONSKI BROD 7:5

29.05.2017

Za ŠDS „4 rijeke“ 7. te ujedno i posljednje kolo 1. Hrvatske pikado lige za slijepe i slabovidne osobe u sezoni 2016./17. održano je 27. svibnja u Slavonskom Brodu. 
Domaćini, kao što je za i pretpostaviti, bijahu Brođani iz navedenog grada. 
Bijaše lijepo i toplo subotnje jutro, a dolje navedeni razbojnici bijahu potajno zabrinuti kako će proteći navedeni susret u Brodu. Naime, ulog nije mali. Jedan od pehara nam se smiješi, a nadolazeći dani će pokazati koje će biti boje.
ŠDS „4 rijeke“: Denis Velimirović B1 (bez ostatka vida), Milan Đurić B1 (bez ostatka vida), Slavko Kralj B2 (sa ostatkom vida), Vladimir Srpak B2 (sa ostatkom vida), te Maja Lukunić A1 (videća pratiteljica) se pobrinula da navedeni pikadisti bezbrižno stignu na odredište
Sl. Brod: Davor Cindrić B1, Mario Karmazen B1, Daniel Čižić B2 i Franjo Matanović B2
Susret smo otvorili i više nego dobro. Nakon početnih 4:0 u našu korist, Brođani su se vratili, te došli na 4:3. 
Daljnjim nadmetanjem uspjeli smo držati laganu prednost i na kraju pobijedili s rezultatom 7:5. 
Naši slavonski prijatelji, kao i uvijek su bili odlični domaćini, te bih iskoristio priliku i ovim putem im se zahvaliti na svemu. 
Obzirom da smo mi i Brođani otvorili 7. kolo, morat ćemo pričekati i ostale ekipe kako bi se znali konačni rezultati lige. 
Iako sam siguran koji smo ukupno, poučen iskustvom s gdjekada kvalitetnije lošim računanjem, radije bih još pričekao dok se ne kompletira 7. kolo, a kada se to dogodi objavit će se i konačni rezultati lige.
No, međutim, vjerujem da ćete biti zadovoljni s našim razbojnicima iz kluba ŠDS „4 rijeke“