A A A A A

NOVOSTI

MEĐUNARODNI DAN ŽENA U UDRUZI SLIJEPIH

08.03.2017

U Udruzi smo danas prigodno obilježili Međunarodni dan žena. Tom prigodom voditelj Obiteljskog centra Karlovačke županije Ivan Delić održao je našim članicama predavanje o anksioznosti i raznim strahovima. Naglasio je da od strahova ne treba bježati već se sa njima suočiti, a to se može učiniti i uz pomoć odgovarajuće psihoterapije. Tako je govorio o tipičnim ženskim strahovima poput straha od bolesti, debljanja, gubitka privlačnosti i sl. ali i o raznim fobijama, koje se također mogu uspješno nadvladati kako bi osoba imala normalan život. 
Naše članice sa zanimanjem su slušale predavanje i postavljale pitanja, a Ivan Delić izrazio je zadovoljstvo suradnjom sa našom Udrugom i izrazio nadu da će se tako nastaviti i ubuduće. 
Nakon predavanja druženje smo nastavili uz prigodan domjenak. Ovom prilikom zahvaljujemo se poduzeću Poljotehna d.o.o. iz Duge Rese na donaciji predivnih ciklama, koje smo kao maleni znak pažnje poklonili našim članicama kako bi im uljepšali ovaj njihov divan, sunčan dan :)