A A A A A

NOVOSTI

NOVA POBJEDA ZA ŠDS "4 RIJEKE" U PIKADU

15.02.2017

Bijaše Dan zaljubljenih, točnije utorak 14. veljače kada se u Udruzi slijepih Karlovačke županije održalo 4. kolo 1. Hrvatske pikado lige. 
Dan je bio sunčan, topao i vedar, a pikadisti i jedna pikadistica željni dobrih mečeva. ŠDS „4 rijeke“: Denis Velimirović B1 (bez ostatka vida), Milan Đurić B1 (bez ostatka vida), Slavko Kralj B2 (sa ostatkom vida), Vladimir Srpak B2 (sa ostatkom vida) i Slobodan Poznan - Crni B2 (sa ostatkom vida) kao rezerva.
SDS Karlovac: Mirsad Bećirović B1, Duško Petrović B1, Senija Rački B2 i Mario Stišćak B2.
Susret je sudio Franjo Škrtić, kojemu se ujedno i ovim putem zahvaljujemo na odlično odrađenom poslu. Premda je kod nas u Hrvatskoj sasvim uobičajeno u gotovo svim sportovima kriviti suca za pozitivan ili negativan rezultat, u ovome slučaju zaista nemamo zamjerki.
Gradski derbi počeo je u 16 sati, a kao i uvijek igralo se 12 mečeva na dvije dobivene, a susret su otvorili slijepi parovi, da bi se nakon 4 odigrana meča krenulo sa pojedinačnim dijelom. 
Početni mečevi bili su napeti, pobjeđivala je jedna i druga ekipa. Kod rezultata 3:3 naši "razbojnici" su napokon postali pravi razbojnici i sa 6 pobjeda za redom završili susret rezultatom 9:3.
Također moram pohvaliti naš pikado aparat. Danas je bio malo normalniji nego na treninzima, međutim, ipak se nije mogao suzdržati, te je na momente odlučio pokazati da nije sasvim normalan ;)
Nakon četiri kola imamo tri pobijede i poraz, što je učinak s kojim smo više nego zadovoljni. Međutim, još su tri kola na repertoaru, a pikado je čudnovata stvar. Nikad se ne zna kome će strelica bit naklonjenija, ali kao i uvijek mi ćemo dati sve od sebe da budemo i ostanemo razbojnici iz „4 rijeke“!
Denis Velimirović