A A A A A

NOVOSTI

ZLATO ZA ŠDS "4 RIJEKE" U KUGLANJU

13.02.2017

Dugo iščekivano III. kolo se kuglačke lige HŠSS-a slijepih i slabovidnih se napokon održalo 12. veljače 2017. godine, a uzrok strepnje kao i uzbuđenja, bijaše natjecanje u Sisku. Naime, po prvi puta smo gostovali u tamošnjoj kuglani, koja nam je bila potpuna nepoznanica, no međutim kao što ćete u nastavku pročitati nije sve to ispalo ni tako loše. 
Glavna i odgovorna ekipa namijenjena za kuglački dio, a dijeluje unutar kluba ŠDS „ 4 rijeke“ Karlovac, bila je u slijedećem sastavu: Denis Velimirović B1, Slavko Kralj B2, te Slobodan Poznan B3, dok je Vladimir Srpak B3 nastupio u pojedinačnoj kategoriji. 
Odgovorna za transport, kao i moguće sankcije "razbojnika" u slučaju lošeg rezultata bila je naša djelatnica Željka Švigir Škrtić, a svoj zadatak je obavila sa odličnom ocjenom.
Rezultati: 
1. ŠDS „4 rijeke“: 1647 srušena čunja 
2. SDS Karlovac: 1565 
3. SRDS Sisak: 1317 
4. ŠUS Varaždin: 1067 
5. ŠKS Život, Viirovitica: 915
Pojedinačno smo također bili uspješni i premda nemamo dokaz u obliku medalja ostvarili smo slijedeće rezultate: 
Slobodan Poznan - Crni, i Slavko Kralj su u svojim kategorijama osvojili zlato,Denis Velimirović srebro, dok je Vladimir Srpak osvojio broncu. 
Siščanima je ovo bilo prvo domaćinstvo koje je proteklo u najboljem redu. Jedina zamjerka bila je nedostatak sunca, ali domaćini su tu vremensku nepogodu kompenzirali dobrom atmosferom, a u sportskom smislu dobrom kuglanom. 
U naš grad donijeli smo još jedne lijepe uspomene i malo smo lakši za koju živčanu stanicu. 
Slijedeće kolo, te vjerojatno gubljenje kojeg živca, uzrokovanog praćenjem rezultata natjecanja, bit će održano 19. ožujka 2017. godine u kuglani Doma OS RH Zrinski, a domaćin je SDS Karlovac.

Denis Velimirović