A A A A A

NOVOSTI

ŠDS "4 RIJEKE" POBIJEDIO ZAGREPČANE U PIKADU

19.01.2017

Nakon uspješnog, ali i kaloričnog, zimskog ferija klub ŠDS "4 rijeke" nastavio je sa 1. Hrvatskom pikado ligom. Treće kolo održano je 17. siječnja u prostorijama zagrebačke Udruge slijepih, a domaćin nam je bio PKS Zvuk. 
ŠDS 4 rijeke: Milan Đurić B1 (bez ostatka vida), Denis Velimirović B1 (bez ostatka vida), Vladimir Srpak B2 (sa ostatkom vida), Slavko Kralj B2 (sa ostatkom vida) i kao rezerva Slobodan Poznan B2 (sa ostatkom vida). 
Da bi navedeni razbojnici sretno i sigurno stigli na odredište bila se pobrinula naša djelatnica Maja Lukunić. 
PKS: Dragutin Martinić B1, Ivan Kolar B1, Dražena Zimet B2 i Radmila Popović B2. Natjecanje je počelo u 16 h, a prvo su ga otvorili parovi. Iako smo u dva navrata gubili sa dva razlike, uspjeli smo se vratiti u igru. Kod rezultata 5:5 nadali smo se barem neriješenom rezultatu, no međutim sa sjajnom igrom, kao i malo sreće ostvarili dvije pobjede i završili natjecanje rezultatom 7:5. 
Nakon tri odigrana kola imamo dvije pobjede i poraz. Slijedeće kolo održat će se u prostorijama Udruge slijepih Karlovačke županije, a u goste nam dolazi ekipa SDS Karlovac.
Zagrebačka pustolovina protekla je u dobrom raspoloženju. Naši prijatelji iz Zvuka su nas lijepo ugostili i kao i uvijek atmosfera je bila super. 
(D.V.)