A A A A A

NOVOSTI

LIJEP ZAVRŠETAK GODINE U PULI

19.12.2016

Dio kluba ŠDS „4 rijeke“ koji djeluje unutar Udruge slijepih Karlovačke županije zaputio se 17. prosinca ka Istarskoj županiji. Namjera nam je bila prisustvovati Božićnom maratonskom turniru elektronskog pikada koji svake godine organizira Pulska udruga slijepih. 

Da bi ekipa bila ekipa bili su potrebni slijedeći delegati: Denis Velimirović B1, Milan Đurić B1, Slavko Kralj B2, Slobodan Poznan B2, te Nedeljko Popović B2 kao zamjena. A da bi navedeni razbojnici sretno stigli na odredište bila je potrebna sigurna i mirna vožnja u rukama naše djelatnice Valentine Musije. 

Na žalost turnir je bio manji nego inače, samo 4 ekipe; dvije pulske, mi i Kopar iz Slovenije, ali zabava je svjedno bila zajamčena. Ekipni dio smo uspješno odradili sa dvije pobjede i nerješenim rezultatom i tako osvojili pehar najsjajnije boje. 
Poslije ručka bio je organiziran pojedinačni turnir, no međutim naša ekipa nije mogla sudjelovati, što mi je pomalo žao jer sam uvjerenja da smo imali dobre šanse za osvajanje još  pokoje medalje. 

Puljani su kao i uvijek bili super domaćini, imali smo lijepo, ali doduše malo prohladno vrijeme, no sve u svemu proveli smo lijep dan u dobrome društvu. 


Sretan, čestit i blagoslovljen Božić želi Vam klub „4 rijeke“ Karlovac.

Denis Velimirović