A A A A A

NOVOSTI

TRADICIONALNI TURNIR POVODOM DANA GRADA

14.07.2016

Udruga slijepih Karlovačke županije organizirala je 09. srpnja tradicionalni turnir u elektronskom pikadu povodom proslave rođendana našeg lijepog grada Karlovca.
Također su prisustvovali članovi Udruga iz Pule, Rijeke, Šibenika, Zagreba, te Siska.
Ekipe su bile podijeljene u dvije skupine. U grupi A su bili Rijeka, pula i Šibenik, dok su u grupi B bili PKS "Zvuk" iz Zagreba, Sisak, te naša ekipa.
Boje ŠDS-a „4 rijeke“ branila je standardna ekipa u sastavu Denis Velimirović B1 (bez ostatka vida), Milan Đurić B1 (bez ostatka vida), Vladimir Srpak B2 (s ostatkom vida) i Slavko Kralj B2 (s ostatkom vida).
Nakon što smo se uspješno plasirali u polufinale, igrali smo protiv Rijeke za finale, međutim taj meč smo izgubili, te nas je u borbi za broncu čekao Zagreb kojeg smo uspješno pobijedili i napokon prekinuli višegodišnji crni niz te osvojili pehar u Karlovcu.
Natjecanje je proteklo u najboljem redu, bilo je napetih mečeva, te unatoč suncu koje je nemilosrdno grijalo, gosti i domaćin se nisu dali smesti u druženju.
Ovaj turnir bio je poslijednji u sezoni za naš klub i smatram kako na kraju sezone možemo biti zadovoljni. Osvajali smo brojne medalje i pehare u kuglanju, kao i elektronskom pikadu, međutim uvijek postoji mjesta za napredak.  No ipak ćemo iskoristiti ljeto za odmor u  sportskom smislu, te u sljedećoj sezoni nakon napunjenih baterija, nadamo se, biti još bolji. (d.v.).