A A A A A

NOVOSTI

ŠDS U ZAGREBU

12.05.2016

Utorak 10. svibnja bio je ŠDS-ov termin za posljednje kolo 1. Hrvatske pikado lige. Išli smo s nadom i velikom željom osvojiti 3 boda kako bi zadržali 4. mjesto, što je s obzirom na ovu sezonu i više nego zadovoljavajući rezultat.
Lokacija susreta bila je Udruga slijepih Zagrebačke županije, a domaćin PKS Zvuk koji nam je dugogodišnji suparnik na pikado turnirima.
Za „4 rijeke“ nastupali su Denis Velimirović B1 (bez ostatka vida), Milan Đurić B1 (bez ostatka vida), Slavko Kralj B2 (sa ostatkom vida) i Vladimir Srpak B2 (sa ostatkom vida); dok su za PKS Zvuk nastupili Ante Babić B1, Ivan Kolar B1, Dražana Zimet B2, te Radmila Popović B2.
Natjecanje je bilo zanimljivo, s puno odličnih partija, te smo više-manje dominirali kroz susret. Konačni rezultat bio je 8:4 u našu korist, te smo ovu sezonu završili na 4. mjestu sa 11 osvojenih bodova. Imali smo 3 pobjede, 2 nerješena susreta, te samo 2 poraza.
Sezona 2015/2016 bila je općenito uspješna za naš klub. Osvojli smo brojne pehare, medalje iz pikada, kuglanja kao i šaha, međutim uvijek se može i bolje, a nada i želja svih nas je da iduće sezone nadmašimo ovu.